O Nama

Dobrodošli

Kada je Hostel Room počeo sa radom sebi smo zacrtali jasne ciljeve – naš hostel mora biti udoban, naše osoblje mora biti ljubazno, naši savjeti moraju biti prijateljski, a namjere domaćinske. U prijatnom i opuštajućem ambijentu provešćete divne trenutke tokom boravka u Banja Luci , bilo da ste tu turistički ili poslovno, na duže ili kraće ili vas je put jednostavno naveo da posjetite Banja Luku Hostel Room je pravo mjesto za vas.

Hostel Room  se nalazi u blizini centra Banja Luke , u naselju Budžak, u ulici  Knjaza Miloša broj 118. Naš hostel je veoma dobro povezan sa svim bitnim tačkama u gradu. Iz centra vas može dovesti autobus 13 ili 13A. Za goste Hostel Room-a obezbeđen je besplatan parking. Ako vam je potreban rent-a-car,  mi ćemo vam izvršiti rezervaciju po pristupačnim cijenama. O ostalim korisnim informacijama pročitajte ovde.

Našim gostima su na raspolaganju dvokrevetne , trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Sobe su čiste, uređne i nove. Većina soba ima TV, a neke imaju u svom sastavu imaju balkon. Našim gostima su 24 časa na raspolaganju čisti peškiri, posteljina, upotreba više kupatila, besplatan Wi – Fi, upotreba dve potpuno opremljene kuhinje , kao i relaksacija uz kablovsku televizuju i druženje u našim dnevnim boravcima.

I ono najbitnije osoblje našeg Hostel Room-a koje vam je  24 časa na raspolaganju. Oni će učiniti sve da vam olakšaju boravak u Banja Luci, da vas upute na mjesta koja morate posjetiti , gastronomske specijalitete koje morate probati, kao i pića u kojima će te uživati.

Još neke stvari koje morate znati o nama:

Za boravak duži od 10 dana obezbjeđujemo popust od 20 %,
a za boravak duži od 30 dana popust od 50 %.
Obezbeđujemo popust na grupe od 10 %.
Boravak mališanima mlađim od 7 godina ne naplaćujemo.
U sklopu Hostel Room-a nalaze se pekara i prodavnica koji su otvoreni 24 časa.
Hostel Room je za sve naše goste koji ostaju duže od 5 dana obezbedio besplatno pranje veša .
Za sve goste koji donesu suvenir iz svoje domovine ili svoje nacionalno piće odobravamo 10 % popusta.

Pogledajte naše smeštajne kapacitete i rezervišite vašu sobu već sada

Čekamo Vas!

Dobrodošli u Hostel Room!

Leave a Comment

Current ye@r *